Bungalowpark Vredelust

Bungalowpark voor het hele gezin

Het park Vredelust-Texel grenst direct aan het natuurgebied Nationaal Park Duinen van Texel. Heide,duinen, strand en bos wisselen elkaar af. Het park bevindt zich op slechts 1,2 km van het prachtige zandstrand . 3 km van van uw rustig gelegen bungalow ligt de bruisende badplaats De Koog met leuke winkeltjes en uitgaansgelegenheden en op minder dan 1 km van Ecomare, waar u de zeehondjes van heel dicht bij kunt zien. Bungalowpark Vredelust is ideaal voor natuurliefhebbers met veel rust en privacy.

Vakantieparken in Het Bos op loop afstand van het Strand

Vanuit het park kunt u eindeloze fietstochten maken, hardlopen en wandelen door de bossen en over het strand. Op het park is volop speelruimte en er zijn diverse speeltoestellen aanwezig.(Een speelhuis met glijbaan, zandbakken , schommels , wippen , veertoestellen en vollybalveld.

Gratis internet op het bungalowpark

Op vakantie snel en gratis internet? Elke bungalow op ons bungalowpark heeft een eigen internetaansluiting. Het Wifi-netwerk zorgt voor een snelle toegang.

Vredelust

 • Bungalow Vredelust 231
  Bungalow Vredelust 231 Vredelust
  luxe geschakelde bungalow met ruime tuin en terras op het zuid-westen. Deze vakantiewoning heeft een apart woongedeelte, een keuken en 3 slaapkamers. Een badkamer met toilet en de bungalow is voorzien van een cv instalatie
  • Geen huisdieren
  • WI-FI
  68,50 Per nacht
 • Bungalow Vredelust 237
  Bungalow Vredelust 237 Vredelust
  Een geschakelde bungalow met een zeer grote tuin. Daarnaast heeft u een zonnig terras. Deze vakantiewoning heeft 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, keuken en een ruime living.
  • Geen huisdieren
  • WI-FI
  220,00 Per week